fbpx

Tiimipäivien pitäminen etänä on tavallista vaativampaa. SmoothTeam-simulaatio tarjoaa testatun, hyödyllisen ja hauskan kokemuksen tiimin jäsenille.

Mikä on tiimipäivän tavoite?

Työskentely näytön yli tekee tiimityöstä entistä vaativampaa. Kollegoiden tunteminen on kuitenkin toimivan tiimin perusedellytys. Luottamus kasvaa, kun tutustumme toisiimme. Luottamus auttaa meitä tekemään muiden sanoista ja teoista helpommin positiivisia tulkintoja.

Yleensä tiimipäivän tavoitteita ovat:

  • Rento yhdessäolo, rupattelu ja ajatusten tuulettaminen
  • Hyvä yhteinen kokemus
  • Tutustuminen, luottamuksen rakentaminen

SmoothTeam kehittää juuri näitä: siihen osallistuminen on rentoa ja hauskaakin – simulaatio jää mieleen yhteisenä kokemuksena ja osallistujat kertovat keskinäisen luottamuksen parantuneen.

SmoothTeam-simulaatio kuljettaa tiimin keskusteluihin valitusta teemasta. Simulaatio tekee näkyväksi, miten koen erilaiset asiat ja myös, miten muut näkevät minut. Osallistujat kertovat usein, että simulaatio auttoi tutustumaan kollegoihin uudella tavalla. Vaikka keskustelut ovat syvällisiä, SmoothTeamia pelatessa nauretaan usein ja osallistujat viihtyvät. Tiukkaa asiaa, mutta helposti lähestyttävästi.

Millaisiin keskusteluihin simulaatio johdattaa?

Tarkempi keskustelujen sisältö riippuu valitsemastasi simulaatiosta. Se voi olla esimerkiksi tiiminjäsenten vahvuudet, stressi ja kuormitus, ketteryys tai etätyön tuomat haasteet tiimin toimintaan. Kun tuntemuksia jaetaan, uudenlaistenkin ratkaisujen löytäminen onnistuu. Lue täältä erilaisista simulaatioista.

Mitä se maksaa?

Simulaation kulusta vastaa pelinjohtaja. Voitte valita hänet tiimin keskuudesta tai hyödyntää ulkopuolista sertifioitua pelinjohtajaa. SmoothTeamin voi myös tilata rajattomasti organisaationne käyttöön kuukausimaksulla.  Eri ratkaisujen hinnat löytyvät hinnastostamme.

Sopiiko tämä meille? Mitä muut ovat simulaatiosta kertoneet?

Simulaatio sopii erityisesti 4-15 hengen tiimeille, jotka tekevät yhdessä töitä. Asiakkaamme ovat antaneet todella positiivista palautetta. Vincitin Veli-Pekka Eloranta suosittelee SmoothTeamia kaikille, jotka tekevät tiimityötä. Kansainvälisen TX-yhtiön toimitusjohtaja Jarmo Suoranta kertoo SmoothTeamin toimivan myös globaalisti hajautetuille tiimeille. Iogenin toimitusjohtaja Tero Rinne hämmästyi SmoothTeamin aikaansaaman keskustelun avoimuutta.

Kuulostaa mahtavalta, mitä teen?

Varaa tiimille kahden tunnin yhteinen aika joko etänä tai kasvotusten. Päätä toimiiko joku tiimistä pelinjohtajana vai haluatteko ulkopuolisen fasilitaattorin syventämään keskustelua. Tilaa simulaatio etukäteen verkkokaupastamme. Jos toimit itse pelinjohtajana, varaa parikymmentä minuuttia ohjeisiin perehtymiseen ennen simulaatiota.

Jos jokin mietityttää, kysy lisää! Yhteystietomme löydät täältä.