fbpx

Tiimin pikkujouluihin yhteistä tekemistä ilman hassuttelua! 

Simulaatio osallistaa epäilijätkin.

Tiiminkehitysharjoitukset ja muu höpöhöpö nostavat monelta karvat pystyyn – mutta SmoothTeam toimii myös epäilijöille. SmoothTeam menee suoraan asiaan ja auttaa puhumaan ja tiimiä kiinnostavista kysymyksistä. Simulaatiomme ei ole leikkimistä, vaan rentoja yhteisiä keskusteluja ja tutustumista kollegoihin. Toimii yhtä hyvin tavatessa kuin etänäkin.

SmoothTeamia hyödyntäneet tiiminvetäjät kertovat kokemuksistaan:

Jotkut tiimimme jäsenistä suhtautuvat hyvin skeptisesti tiimitapahtumiin – ”miten voimme käyttää tuntikausia peliin?!” Onneksi simulaatio onnistui saamaan kaikki mukaan. Se ei ollut pelkästään hauskaa, vaan myös käytännön harjoittelua ja kehittymistä meille tiiminä. Kaikki kommentoivat jälkikäteen, että simulaatio oli hyödyllinen ja nautinnollinen. Minulle tiiminvetäjänä on olennaista, että saan kaikki mukaan siihen, mitä teemme tiiminä. Lue koko tarina!

Svea Paju

Markkinointipäällikkö, Brands, Tikkurila Oyj

Keskusteluissa oivallettiin paljon uutta tiimiläisistä ja vaihdeltiin näkemyksiä. Meillä on ihana työporukka, ja simulaatio toi loistavasti sen esille. Eli oli juuri sitä mitä tämän vuoden loppuun kaivattiin, muistutusta siitä keiden kanssa saa vielä palata toimistolle ihan livenä viettämään työpäiviä.

Milla Tulkki
Tilaisuuden järjestäjä, Data Analyst, Nordic Healthcare Group

Konsepti toi tiimiläiset lähemmäksi kuin pelkkä yhteisen ajan vietto videoyhteyksillä. Yhteinen kuvitteellinen matka herätti paljon naurua ja oivalluksia, jotka muistuttivat miten mahtavien ja erilaisuudessaan rikkaiden kollegojen kanssa saa tehdä töitä. Voin suositella hyvin laajasti erilaisille tiimeille. Monien mielikuvien romuttuminen on aina herättelevää ja auttaa ymmärtämään toistemme toimintatapoja.

Annika Turunen
HR Manager, Nordic Healthcare Group

Lue koko tarina!

Näin se toimii

1. Varatkaa kaksi tuntia yhteistä aikaa.
2. Tiiminne osallistuu tarinalliseen simulaatioon SmoothTeamin verkkopalvelussa. Simulaatiossa opitte tuntemaan mm. toistenne vahvuuksia ja miten muut ajattelevat. Simulaation kulusta ja tuloksista vastaa ammattifasilitoija.
3. Lopuksi saatte havainnolliset raportit jatkokehittämisen tueksi. Tehokasta, helppoa ja mielekästä!

Asiakkaitamme