fbpx

Granite Devices on tamperelainen eSports-yritys, joka tuottaa digitaalisen autourheilun simulaattorilaitteistojen ja sähkömoottoreiden ohjausratkaisuja. Koronapandemia on ollut meille hedelmällistä aikaa, koska globaali kysyntä eSports-tuotteille on kasvanut räjähdysmäisesti.

Perustana vahva teknologiaosaaminen

Yrityksemme perusta on vahva teknologiaosaaminen, ja insinöörien kirjoa on viimeisen vuoden aikana maustettu kaupallisen alan ammattilaisilla. Kasvavan henkilöstön ympärille on luotu tiimit, jotka vastaavat omista vastuualueistaan.

Simulaation avulla tutustuimme tiimin vahvuuksiin ja ratkoimme pattitilanteita

SmoothTeamin monipuolisesta tarjonnasta löysimme tilanteeseemme sopivan simulaation. Simulaatiossa kävimme läpi tiimimme vahvuuksia, ja avoimen keskustelun kautta ratkoimme erilaisia pattitilanteita. Simulaatio oli pelillistetty, mikä teki harjoituksesta entistä mielenkiintoisemman ja tehokkaamman.

Prosessi toimi tehokkaasti

Käytimme simulaation kulusta vastaamaan ulkopuolista fasilitaattoria, jotta jokainen meistä pystyi uppoutumaan keskusteluihin.Kommunikointi fasilitaattorin kanssa oli sujuvaa koko prosessin ajan ja fasilitaattori oli aidosti kiinnostunut organisaatiostamme.

Simulaatio mahdollisti avoimen ja aidon keskustelun koko tiimin kesken. Opin tuntemaan tiimiäni paremmin, sekä ymmärtämään muiden oletuksia omista vahvuuksistani. Tiiminä opimme tunnistamaan toisiamme yhdistäviä vahvuuksia sekä ymmärtämään, mitkä tehtävät ovat kenellekin mukavuusalueen ulkopuolella. Harjoitus herätti ymmärrystä ihmisten erilaisuudesta ja miten tärkeää on ottaa muutkin huomioon.

Suosittelen SmoothTeam-simulaatiota erityisesti pientiimeille jotka toimivat tiiviisti yhdessä ja ovat kasvun alkutaipaleessa.


Pekka Mäki-Kuutti
Head of Marketing
Granite Devices