fbpx

Tiimin kehitystä tyytyväisyystakuulla!

Tiiminkehitysharjoitukset ja muu höpöhöpö nostavat monelta karvat pystyyn – mutta SmoothTeam toimii myös skeptikoille. SmoothTeam menee suoraan asiaan ja ohjaa puhumaan oikeasti merkittävistä ja tiimiä kiinnostavista kysymyksistä.

 

Parantaa tiimihenkeä

SmoothTeam-simulaatio tukee yhteistyötä, motivaatiota ja innostusta. Se auttaa myös purkamaan stereotypioita ja lisäämään motivaatiota.

Jarmo Annala

Visma
Nopeuttaa uusien tutustumista

Voin suositella erityisesti tiimeille, joissa on mukana uusia jäseniä. Todella mukava kokemus, kaikki tiimissä pitivät.

Miia Niittymäki

Insta
Auttaa toimimaan paremmin

Simulaatiot ohjaavat kiinnittämään enemmän huomiota siihen, että olemme kaikki yksilöitä. Tämä muuttaa oikeasti työskentelyä ja antaa tukea päivittäiseen tekemiseen. Suosittelen SmoothTeamia lämpimästi kaikille, jotka tekevät tiimityötä.

Veli-Pekka Eloranta

Vincit
Vähentää siiloutumista

SmoothTeam oli siiloutumisen estämiseen loistava valinta. Pääsimme suoraan asiaan.

Lasse Silván

Akaan kaupunki

Pelillinen oppiminen ei ole leikkimistä. Se on keskustelua siitä, millaisia itse kukin meistä on tiimissä, miten koemme toistemme vahvuudet ja miten teemme töitä yhdessä. 

Valitse simulaation aihe monipuolisesta valikoimasta. Simulaatio toimii yhtä hyvin etänä, hybridinä tai yhteisen pöydän ympärillä. Kahdessa tunnissa, 100 % tyytyväisyystakuulla.

01

Varaa kaksi tuntia tiimillesi,
etänä tai paikan päällä.


02

Tiimin jäsenet liittyvät
simulaatioon SmoothTeam-alustalla.

03

Tutustutte
toistenne vahvuuksiin, parannatte kommunikaatiota ja rakennatte luottamusta.

i

04

Havainnoilliset
raportit korostavat simulaation keskeisiä oivalluksia.

Tuote sisältää yhden SmoothTeam-simulaatiokerran. Saat tunnuksen ja ohjeet sähköpostiisi 5 minuutin sisällä ostosta. Pelinjohtaja pääsee tutustumaan simulaatioon ja ohjeisiin etukäteen sekä tekemään rajattoman määrän harjoittelupelejä robottipelaajien kanssa.

Tällä sivulla voit maksaa vain luottokortilla. Ole yhteydessä, jos haluat muita maksutapoja. Hinnat ovat ilman arvonlisäveroa.