Verkkokauppa

Verkkokaupastamme voit ostaa kertasimulaation yrityksen sisäiseen käyttöön tai konsultille. Tarjolla on erilaisia simulaatioita, joissa kussakin on oma taustatarinansa sekä eri teorioihin perustuvat taustamuuttujat.

Simulaatioiden verkkokauppa

Tuote sisältää yhden SmoothTeam-simulaatiokerran yrityksen sisäiseen käyttöön tai konsultille. Saat tunnuksen ja ohjeet sähköpostiisi 5 minuutin sisällä ostosta. Simulaatio on käytettävä kahden kuukauden sisällä ostosta. Pelinjohtaja pääsee tutustumaan simulaatioon ja ohjeisiin etukäteen sekä tekemään rajattoman määrän harjoittelupelejä robottipelaajien kanssa.

Tällä sivulla voit maksaa vain luottokortilla. Ole yhteydessä, jos haluat muita maksutapoja. Hinnat ovat ilman arvonlisäveroa.Etkö tiedä minkä valitsisit?

Tiimin vahvuudet on suosituin ja soveltuu erityisesti osaksi etätiimipäivää ja tiimin ensimmäiseksi simulaatioksi. 

Huom! Jotkin simulaatioista, mainittu simulaation kohdalla, ovat teemaltaan vaativia, emmekä suosittele niitä varsinkaan ensimmäiseksi simulaatioksi uudelle pelinjohtajalle. Mikäli olet kiinnostunut näistä simulaatioista, ole ensin meihin yhteydessä, niin autamme mielellämme.