fbpx

Henkilöstömme on ollut pitkään valtionyhtiön palveluksessa. Helmikuussa 2019 yksityinen Viafin Service osti Gasumin tekniset palvelut, josta tuli Viafin GAS. Tämä on ollut iso muutosprosessi ihmisille.

Meillä pitää olla töissä osaavin porukka ja satsaamme siihen, että olemme halutuin työpaikka. Tällä hetkellä pääteemamme on kommunikointi: tiimien kesken, johdon ja työntekijöiden välillä sekä asiakkaiden suuntaan. Kommunikaation kehittämiseen hyödynsimme SmoothTeamia.

SmoothTeam auttoi meidän porukkaa ymmärtämään paremmin, miksi toinen käyttäytyy tietyllä tavalla – ja miten minä itse voin käyttäytyä fiksummin hänen kanssaan. Palvella häntä, vuorovaikuttaa tai johtaa.

Osallistujat tuumasivat, että tässä on oikein mainio palvelu – ei liian vakava, ja pelillistämisen ansiosta mukava käyttää. Samalla SmoothTeam auttaa oivaltamaan toisen vahvuuksia ja erilaisia persoonallisuuksia ihan huomaamatta. Toiselle esimerkiksi voi sanoa asioita nopeasti ja kylmästi. Toiselle taas viesti menee paremmin perille pehmeämmin. 

Arvostan suuresti myös SmoothTeamin tutkimustaustaa. On myös helpompi perustella osallistujille, että vaikka asioita tehdäänkin pilke silmäkulmassa, on taustalla järkisyyt. 

SmoothTeam sopii mainiosti myös yrityksille, jotka ovat muutostilassa, vaikka nykyisin tietysti puhutaankin että muutos on pysyvä olotila. Itse asiassa en näe mitään rajoitteita, kenelle SmoothTeam ei sopisi – päinvastoin, suosittelen lämpimästi kokeilemaan!

Jarno Anttalainen
Toimitusjohtaja
Viafin GAS Oy

    Haluan tilata simulaationHaluan kuulla lisää, olkaa minuun yhteydessäHaluan 15 minuutin esittelyn palvelusta videopuheluna