fbpx

SmoothTeamin tuliterä tutustumissimulaatio on kehitetty vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin. Olemme saaneet paljon kyselyitä erityisesti yrityksiltä, jotka ovat rekrytoineet runsaasti uusia osaajia. Etäaikana uudet tulijat ovat saattaneet tuntea itsensä hieman ulkopuoliseksi, ja yritykset ovat kaivanneet uusia tapoja auttaa tutustumisessa, perehdyttämisessä ja ryhmäyttämisessä.

Tutustumissimulaatio sopii täydellisesti vasta-alkaneen tiimin yhteisen taipaleen aloitukseen. Lisäksi simulaatio toimii mainiosti vakiintuneille tiimeille, kun tavoitteena on käydä rennompia keskusteluja ja tutustua kollegoihin uusilla tavoilla myös työasioita laajemmin. Simulaatio auttaa tiimin jäseniä tutustumaan toisiinsa työroolin ulkopuolella ja luo yhteisöllisyyttä.

Simulaatiossa käsiteltävät aiheet liittyvät yleisesti elämään ja arkeen, ja mukana on esimerkiksi vapaa-ajanviettoon liittyviä keskustelunavauksia. Mekanismi simulaatiossa on sama kuin muissakin: vastaan tulee joukko tilanteita ja tehtävänä on valita tai arvata parhaiten tilanteeseen soveltuva henkilö. Tämän jälkeen pelaajat pääsevät perustelemaan valintojaan, näkemään millaisia kollegat ovat ja myös oppimaan, miten muut näkevät heidät itsensä. Simulaatio houkuttelee jakamaan tarinoita itsestään, ja jokainen voi valita, kuinka paljon itsestään haluaa kertoa. Myös tutustumissimulaatiolla on 100% tyytyväisyys- ja skeptikkotakuu: lupaamme että kukaan ei koe oloaan vaivautuneeksi tai aikaa hukkaan heitetyksi. 

Simulaatio on saatavilla englanniksi ja suomeksi, muut kielet tulossa myöhemmin. Simulaatio on jo avattu kaikille nykyisille asiakkaillemme.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, miten tutustumissimulaatio voisi teitä hyödyttää!