fbpx

Myyjäksi meille

Olemme myös työpaikailla kokonaisia ihmisiä, paljon enemmän kuin pelkkä työroolimme. Loimme SmoothTeamin oppiaksemme tuntemaan toisiamme paremmin, voidaksemme olla inhimillisiä toisillemme, osataksemme työskennellä paremmin tiiminä.

Missiomme on auttaa ihmisiä viihtymään paremmin töissään. SmoothTeamin palvelun avulla erilaisissa tiimeissä työskentelevät henkilöt oppivat tuntemaan paremmin toisiaan ja toistensa vahvuuksia. Tämä parantaa psykologista turvallisuutta ja töissä jaksamista sekä lisää myös tuottavuutta.

Koronapandemian johdosta monet tiimit ovat nääntyneet etätyöskentelyyn ja ovat hyödyntäneet SmoothTeamia team buildingiin. Asiakkaidemme mukaan olemme ainutlaatuisella tavalla onnistuneet yhdistämään hyödyllisyyden ja mielekkyyden.

Olemme päässeet auttamaan jo satoja tiimejä. Suurin osa asiakkaista on suomalaisia mutta muutama ulkomainenkin on jo ehtinyt käyttää palveluamme. Edustettuna on kaikenlaisia yrityksiä: yksityisiä, julkisia, pieniä, globaaleja. Asiakkaiden kokemuksia voit katsoa kotisivultamme: https://smoothteam.fi/asiakkaitamme/

Tiimimme on pieni ja haluaisimme keskittyä palvelun kehittämiseen. Niinpä kaipaamme apuun myyjää, joka auttaa tuomaan palvelumme mahdollisimman monen ulottuville. Siis hankkimaan SmoothTeamille uusia asiakkaita Suomessa ja mahdollisuuksien mukaan ulkomaillakin.

Erityisen hyvin uskomme tehtävän sopivan henkilölle, jolla on kokemusta yritysten kehittämisestä ja valmis verkosto esimerkiksi HR-päättäjiä. Olemme avoimia kaikenlaisille malleille, mutta todennäköisesti alkuun molemmille paras olisi provisiopohjainen tai konsulttisopimus.

Voimme luvata, että SmoothTeamia on mukava myydä, koska asiakkaat hyvin yleisesti tykkäävät tuotteesta. Samalla pääset parantamaan ihmisten töissä jaksamista ja tiimien toimintaa.

Aleksis Nokso-Koivisto

Toimitusjohtaja, SmoothTeam Oy