fbpx

Tule kuulemaan klovnerian opeista työyhteisöille!

Aika
14.02.2023
08:30-10:00


Paikka: verkossa (Zoom)

Linkedin-keskustelussa syntyi niin paljon kiinnostusta aiheeseen, että pidän pienen työpajan aiheesta. Sisältönä on mitä opin kahden viikon kurssilla Ranskassa yhdessä maailman johtavista klovnikouluista Ecole Philippe Gaulierissa ja miten klovnerian oppeja voi hyödyntää työyhteisöissä. Opettaja Philippe Gaulier on New York Timesin mukaan ei enempää eikä vähempää kuin ”Dumbledore of Clowning.”

Aiheita ovat muun muassa:

  • Ego työpaikalla ja keinot aiheen käsittelyyn
  • Psykologisen turvallisuuden rajojen koettelu
  • Miten rakennan complicité:ta työpaikalla? (englanniksi complicity, tarkoittaa tietynlaista myötätuntoista yhteyttä ja kommunikaation helppoutta kahden tai useamman ihmisen kesken)
  • Miksi teeskentelemme töissä ja mitä sille voi tehdä?
  • Mitä on rehellisyys työpaikalla?
  • Miten edesauttaa luottamuksen muodostumista työpaikalla?

Tilaisuudessa taustoitan aiheen tiiviisti ja teemme myös kevyitä harjoitteita yhdessä (ei huolta, kenenkään ei tarvitse pelleillä, vaan enemmänkin polliin vastaamista, tms.). Aikaa varataan lisäksi keskustelulle, sillä linkkaripostausten perusteella uskon, että keskustelu on vilkasta. 

Jos haluat perehtyä aiheeseen hiukan etukäteen, tässä on kaksi kirjoitusta, joista idea työpajasta lähti liikkeelle: 

Tilaisuus pidetään suomeksi.

Osallistuminen ei maksa mitään – haluan tämän avulla jäsentää ajatuksia itselleni ja saada palautetta. Ilmoittaudu kuitenkin ennalta, niin tiedän kuinka moni on tulossa! Jos et pääse mukaan, voit jättää samalla lomakkeella yhteystietosi, niin pidän sinut ajantasalla mahdollisista uusista tilaisuuksista. 

Jos on kysyttävää, laita ihmeessä viestiä tai soittele! 

Aleksis Nokso-Koivisto
etunimi.sukunimi@smoothteam.fi
045 114 3664

    Lähetämme kalenterikutsun lähempänä tapahtumaa.