fbpx

Luotta­­mus­­ta tiimiin!

SmoothTeam on tehokas tapa kehittää tiimin kulttuuria ja yhtenäisyyttä

SmoothTeam-simulaation avulla tiimisi oppii toistensa vahvuuksista, luottamus kehittyy ja tiimihenki parantuu. Kahdessa tunnissa, ilman hassuttelua ja 100 % tyytyväisyystakuulla. Sopii etä-, hybridi- ja läsnätiimeille.

100 % tyytyväisyystakuu

Smoothteam-simulaation piirroskuvitus, jossa kolme henkilöä halaa

Hyödyllinen ja mielekäs

SmoothTeam-simulaatio on tutkitusti tehokas tapa kehittää kaikenlaisten tiimien toimintaa.

Satojen yritysten hyödyntämä

Sadat yritykset ja tuhannet tiimit ovat luottaneet SmoothTeam-simulaatioihin vuodesta 2015 lähtien.

100 % tyytyväisyystakuu

Jos ette ole simulaatioon tyytyväisiä, saatte rahat takaisin. Simulaatioillamme on myös skeptikkotakuu: kukaan ei vaivaannu.

”Suosittelen SmoothTeamia kaikille, jotka tekevät tiimityötä”

Veli-Pekka Eloranta
Vincit

”SmoothTeam yhdisti hyödyn ja hauskuuden ja osallisti myös epäilijät”

Svea Paju
Tikkurila

Näin se toimii

Ennen simulaatiota

Varatkaa kaksi tuntia yhteistä aikaa kalentereistanne ja valitkaa tarpeisiinne parhaiten sopiva simulaatio. Tiiminne osallistuu tarinalliseen simulaatioon SmoothTeamin verkkopalvelussa. Saatte osallistumislinkin ennen simulaatiota.

Simulaation aikana

Simulaatiossa on mukana ammattifasilitoija, jolla on kokemusta tiimien kehittämisestä myös vaativammissa tilanteissa. Hän toimii ryhmän oppaana ja vastaa tilaisuuden etenemisestä. Osallistujat käyttävät omia tietokoneitaan ja keskustelu käydään tiimin omassa videoneuvottelussa tai kasvotusten. Simulaatiossa opitte tuntemaan esimerkiksi toistenne vahvuuksia ja miten muut ajattelevat.

Simulaation jälkeen

Lopuksi saatte havainnolliset raportit jatkokehittämisen tueksi. Tehokasta, helppoa, nopeaa ja mielekästä!

Tilaa simulaatio

100 % tyytyväisyystakuu

kesto 2 tuntia  etänä 1490 €

Tilaus sisältää SmoothTeam-työkalun käyttöön perehtyneen ammattifasilitaattorin vetämän simulaation tiimille, kesto 2 tuntia.

Sisältää ennakkokeskustelun tiimin tarpeista tilaajan kanssa sekä simulaation jälkeen fasilitaattorin vinkit siitä, miten työskentelyä esiin nousseiden teemojen parissa voi tiimissä jatkaa.

Valitse simulaatio

3 suosituinta

Tiimin vahvuudet

Smoothteamin Tiimin vahvuudet -simulaation kuvitus

Simulaatio auttaa ymmärtämään kollegoita sekä erityisesti heidän suhtautumistaan eri työtehtäviin. Simulaatio luo ymmärrystä ja mahdollistaa tiimin paremman itseohjautuvuuden.

Tiimi vapaalla

Simulaatio tekee näkyväksi paitsi eri henkilöiden vahvuudet, myös mitä kukin ajattelee toisistaan. Soveltuu mainiosti osaksi tiimipäivää.

Ketteryys

Ketterä toiminta on monessa tiimissä tavoitteena, mutta mistä kaikesta ketteryys koostuu? Mitä on sen taustalla? Mitkä tavat ja käytännöt edistävät ketteryyttä ja mitkä jarruttavat?

Hybridityö

Simulaatio auttaa tiimiä kehittämään hybridityön käytäntöjä. Samalla se edistää avointa keskustelukulttuuria.

Ymmärrä kuormitus­tekijät

Smoothteamin Ymmärrä kuormitustekijät -simulaation kuvitus

Simulaatio auttaa ymmärtämään, mitkä asiat tiimin eri jäseniä kuormittavat. Harjoitus myös edistää avointa keskustelukulttuuria kuormittavista asioista.

Yrittäjä­mäinen johtajuus

Simulaatio vie ryhmän ratkomaan kansainvälisesti menestyvän yhtiön strategisia valintoja vaikeina aikoina. Kohtaatte liiketoiminnan tilanteita, jotka tuovat tiiminne yrittäjämäiset puolet esiin.

Johtoryhmä tehokkaaksi

Smoothteamin Johtoryhmä tehokkaaksi -simulaation kuvitus

Johtoryhmä on hyvin erityinen tiimi. Ratkottavat asiat ovat haastavia, mutta johtoryhmä ei ole kenenkään varsinainen työtiimi. Voimmeko johtoryhmän keskinäistä ymmärrystä parantamalla saada lisää tehokkuutta ja toimivuutta johtoryhmän toimintaan?

Yhden­vertaisuus työyhtei­sössä

Smoothteamin Yhdenvertaisuus työyhteisössä -simulaation kuvitus

Millaista erilaisuutta työyhteisössä on ja millaisia ilmiöitä siihen liittyy? Erilaisuuden edessä emme aina tunnista toisten tarpeita tai toiveita.

Ajattelun vinoumat

Smoothteamin Ajattelun vinoumat -simulaation kuvitus

Simulaatio auttaa ymmärtämään ajattelun ja vuorovaikutuksen ilmiöitä. Harjoitus tuo arkipäivän ilmiöille kuten stereotypioiden käytölle ja ”not invented here” -ajattelulle taustaa ja auttaa keskustelemaan tiimin toiminnasta ja päätöksenteosta.

AjankohtaPystymme aina toteuttamaan simulaation viikon varoitusajalla arkipäivinä kello 8-18. Voit valita myös muunlaisen ajan, jolloin olemme yhteydessä sen toteutuksesta tarkemmin.

Etänä

1490 €

Läsnä

1690 €

Keskusteluun hyödynnetään tiimin käyttämää videoneuvottelua sekä SmoothTeamin simulaatioalustaa.

Sijainti:

Arvioitu osallistujamäärä

Suositus 4-15 henkeä / simulaatio

Kieli

Tiimin tiedot ja tavoitteet

Yhteystiedot