fbpx

Right Left Agency on digitaalisen markkinoinnin toimisto, ja toimimme täysin etänä. Meillä on asiantuntijoita ympäri maailman – Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Uudessa-Seelannissa, Filippiineillä, Bangladeshissa… Suurin osa tiimimme jäsenistä ei ole koskaan tavannut tosielämässä, joten kulttuurin edistäminen on meille todella tärkeää.

Simulaatio antoi selkeyttä eteenpäin

Osallistuimme hiljattain SmoothTeam-simulaatioon. Simulaatio antoi meille selkeyttä, jota tarvitsemme tehdäksemme suunnitelmia ja siirtyäksemme eteenpäin eräiden todella tärkeiden asioiden parissa.

Olimme todella innoissamme siitä, mitä opimme. Monet ihmiset ovat meillä oikeissa rooleissa. Ongelmakohdista meillä oli jo aavistus, mutta ennen simulaatiota emme oikein tienneet, miten asiaa lähestyä. 

Opimme yllättäviä ja positiivisia asioita tiimin jäsenistä

Simulaatio tarjosi todella hauskat puitteet. Se antoi kaikille mahdollisuuden puhua itsestään ja tilaisuuden oppia yllättäviä asioita muista tiimimme jäsenistä – ja se oli todella siistiä!

Tiesimme saavamme mielenkiintoista tietoa simulaatiosta, mutta emme odottaneet, että simulaatio itsessään olisi niin arvokas kokemus tiimillemme. Haluamme, että tiimimme voi jatkossakin olla säännöllisesti samalla tavalla tekemisissä toistensa kanssa.

Tekniikka oli todella intuitiivista

Palvelua oli helppo käyttää, mikä on hienoa. Kaikki toimi täysin saumattomasti.

SmoothTeam visualisoi tiedot intuitiivisesti. Jo nopealla vilkaisulla ymmärtää erilaisten tilanteiden dynamiikan. Kaikki on esitetty selkeässä muodossa, josta saa välitöntä palautetta.

Vaikea kuvitella organisaatiota, joka ei hyötyisi SmoothTeamista

Suosittelen SmoothTeamia mille tahansa tiimille, joka työskentelee tiiviisti keskenään, tekee paljon yhteistyötä ja jonka roolit eivät aina ole tarkasti määriteltyjä. Tällainen simulaatio voi auttaa sinua visualisoimaan ja ymmärtämään kaikki vivahteet, jotka tulevat esiin joukkueen rooleissa.

On vaikea kuvitella organisaatiota, joka ei hyötyisi SmoothTeamista.

Alex Pujji
Alex Pujji
Founder & CEO, Right Left Agency

Courtney Wasserburger
Courtney Wasserburger
President, Right Left Agency