fbpx

Kalmar tarjoaa lastinkäsittelyratkaisuja ja -palveluja satamiin, terminaaleihin, jakelukeskuksiin ja raskaan teollisuuden käyttöön. Käytämme SmoothTeamia noin 160 työntekijän ohjelmistokehitysyksikössämme. Toimimme itse pelinjohtajina.

Simulaatiot johdattavat uudenlaisiin keskusteluihin

SmoothTeam oli erilainen kuin aiemmin näkemämme konseptit, ja se sai meidät kiinnostumaan. Pidämme tavasta, jolla palvelu visualisoi tiimin vahvuuksia ja dynamiikkaa. Jokainen simulaatio on erilainen tiimien osallistujien vuoksi. Simulaatiot ovat johtaneet uusiin keskustelunaiheisiin, joita ei oikeastaan ollut aiemmin. Tiimeillemme on tärkeää, että simulaatioihin osallistuminen on hauska kokemus.

Käyttö onnistuu matalalla kynnyksellä

SmoothTeam-työkalua on todella helppo käyttää, eikä aiempaa fasilitointikokemusta tarvita. Lähes kaikki simulaatiomme on toteutettu hybridimallilla eli sekä etä- että lähiosallistujien kanssa. Meillä on ollut myös simulaatioita, joissa työkalu selviytyi erittäin hyvin erityistilanteista. Esimerkiksi yhden henkilön verkkoyhteys oli epävakaa, mutta työkalu ei tästä hätkähtänyt.

Useimmat osallistujat pitivät konseptista

Simulaatiot ovat johtaneet uusiin keskusteluihin. Useimmat osallistujat ovat pitäneet konseptista, ja odotamme palvelun hyötyjen näkyvän simulaatioiden ulkopuolella parempana tiimityöskentelynä.

Andrew Cox
Veli-Pekka Jaakkola
Risto Lintinen
Kalmar Global

Tiimin kehitystä tyytyväisyys­takuulla!

Tiiminkehitysharjoitukset ja muu höpöhöpö nostavat monelta karvat pystyyn – mutta SmoothTeam toimii myös skeptikoille. SmoothTeam menee suoraan asiaan ja ohjaa puhumaan oikeasti merkittävistä ja tiimiä kiinnostavista kysymyksistä.