fbpx

ImproveIT Solutions on ukrainalainen yritys. Tarjoamme ohjelmistokehityspalveluja lähinnä eurooppalaisille ja yhdysvaltalaisille asiakkailla. Yritys on perustettu vuonna 2017, ja meillä on nyt lähes sata työntekijää.

Suurin osa työntekijöistämme työskentelee etänä, mutta meillä on myös kaksi toimistoa Ukrainassa. Työntekijämme saavat valita, haluavatko työskennellä kotoa vai toimistosta käsin.

COVID-19 tai sota eivät pysäyttäneet tuotantoa

Jo ennen koronaa etätyö oli yksi kilpailueduistamme. Pandemian ansiosta meidän on kuitenkin ollut helpompi palkata työntekijöitä eri puolilta Ukrainaa, joten olemme voineet laajentua paljon.

Sodan vuoksi jouduimme evakuoimaan osan työntekijöistämme. Muutama joutui myös mobilisoiduksi tai ilmoittautui vapaaehtoiseksi. Muuten tuotantomme on toiminut keskeytyksettä, ja motivaatio ja henki ovat korkealla. Myös kaikki asiakkaamme ovat olleet todella kannustavia.

Hyvä tiimityö edellyttää kommunikaatiota

Suurin osa tiimeistämme on melko itsenäisiä, ja etsimme aina uusia tapoja parantaa tiimien välistä yhteistyötä. Hyvä tiimityö edellyttää kommunikaatiota ja hyvien käytäntöjen luomista sitä varten.

Koska hallintotiimimme ei ollut aiemmin kovin tiiviissä yhteydessä toisiinsa, päätimme kokeilla Tiimi vapaalla -simulaatiota. Tavoitteenamme oli pitää hauskaa ja oppia jotain uutta toisistamme.

SmoothTeam oli hauska ja hyödyllinen

Kokemus ylitti kaikki odotuksemme. Jotkut osallistujat pelkäsivät, että simulaatio olisi tylsä, mutta kaikki pitivät sitä todella viihdyttävänä. Simulaatio oli jotain uutta ja odottamatonta, hauska mutta myös hyödyllinen.

Tutustuimme toistemme persoonallisuuksiin ja harrastuksiin ja jaoimme paljon henkilökohtaisia tarinoita. Nyt kun meillä on yhteinen käsitys siitä, keitä olemme ja mistä pidämme, voimme hyödyntää näitä oivalluksia esimerkiksi järjestäessämme tulevaisuudessa tiimitapahtumia.

Suosittelen SmoothTeamia jokaiselle organisaatiolle

Suosittelen SmoothTeamia kaikille organisaatiolle. Erityisesti isommille tiimeille, joissa tarvitaan aktiivista yhteistyötä muiden tiimin jäsenten kanssa.

Denys Romanov
Denys Romanov
Asiakashallinnan johtaja
ImproveIT Solutions