Välj en sida

Skapa förtroende inom ett team

Med SmoothTeam får ni lära er om varandras styrkor, bygga förtroende och förbättra lagkulturen – på två timmar och med en nöjdhetsgaranti. Passar fjärr-, hybrid- och team på plats.

1. Reservera två timmar i ditt teams kalender.
2. Välj en facilitator sinsemellan eller använd en professionell facilitator
3. Gå med i en berättelsebaserad simulering på SmoothTeam-plattformen. Du kommer till exempel att lära dig om dina kollegors styrkor och hur de uppfattar saker och ting.
4. Slutligen, använd de belysande rapporter du kommer att få för att stödja din vidare utveckling. Kraftfull, enkel och meningsfull!

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]

SmoothTeam är en mycket belysande tjänst som gör det möjligt för olika team att arbeta mer effektivt. Verktyget hjälper teammedlemmar att känna igen varandras styrkor. Jag rekommenderar att du provar det!

Risto Siilasmaa

Hallituksen puheenjohtaja, Nokia Oyj

SmoothTeam lyckades till och med engagera skeptikerna i vårt team och avslöjade vad var och en av oss saknar på jobbet. Simuleringen utlöste en ny nivå av öppenhet, och det var roligt och användbart på samma gång. Jag rekommenderar starkt SmoothTeam speciellt för internationella team!

Svea Paju

Markkinointipäällikkö, Tikkurila Oyj

Simuleringar får oss att ägna mer uppmärksamhet åt det faktum att vi alla är individer. Detta förändrar verkligen vårt sätt att arbeta och ger stöd för det dagliga arbetet. Jag rekommenderar varmt SmoothTeam till alla som gör teamarbete.

Veli-Pekka Eloranta

Business Director, Vincit Oyj

Som verktyg är SmoothTeam tydligt och kan användas av även de minst erfarna. Vår simulering utlöste till och med en bra diskussion i en grupp som ibland är svår att få prata. Vi kunde utan problem öppna upp särskilt svåra frågor för vidare diskussion.

Juho Uutela

Product Owner ja esihenkilö, Visma Enterprise Oy

SmoothTeam lämpar sig för många olika behov

SmoothTeams simuleringar är ett bra sätt att förbättra förtroendet för olika typer av team. De körs på SmoothTeam online-plattformen och diskussionen äger rum i teamets föredragna videokonferensplattform.

Vi har flera simuleringar för olika situationer och behov. Team Strengths är vår mest populära simulering och är särskilt lämplig som en del av en teamdag eller som en första simulering för teamet.

Du kan köpa simuleringar direkt från vår webbutik och antingen köra dem själv eller boka en av våra professionella facilitatorer. Se prislistan för mer information. Du kan också läsa de vanliga frågorna.

Mest populära simuleringar

Känn till styrkorna i ditt team

Förstå dina medarbetares uppfattningar om olika arbetsuppgifter. Denna simulering är perfekt som en del av en teamdag, eller som teamets första simulering.

Smidighet

Är vi smidiga? Vad är det som håller oss tillbaka? Vad hjälper det? Låt oss diskutera smidigheten i vår verksamhet.

Effektiv ledningsgrupp

Utveckla din ledningsgrupps praxis och interaktioner genom konkreta, forskningsbaserade ämnen.

Simuleringar för specifika behov

Förstå stressfaktorer

Vad tycker varje teammedlem är betungande? Bli hörd och utveckla dina färdigheter för att arbeta tillsammans.

Kontrollera utmaningarna i hybridarbetet

Vilka är de svåraste delarna för olika teammedlemmar? Vad fungerar bra? Vad har man inte pratat om?

Ett entreprenöriellt team

Hur delade är våra mål och ansvarsområden? Ifrågasätter vi vårt teams antaganden? En simulering baserad på boken av den tidigare Nokia-ordföranden Risto Siilasmaa.

Jämlikhet

Vad tycker vi om mångfald i vårt arbetsgemenskap? Vilka typer av mångfald finns och hur kan vi dra nytta av den?

Fördomar i vårt tänkande

Vårt beslutsfattande är inte objektivt, och denna simulering hjälper oss att förstå varför. Utmana ditt team att diskutera deras tänkande!

Lär känna dina lagkamrater

Simuleringen hjälper teammedlemmar att lära känna varandra utanför arbetsrollen.

SmoothTeam Skeptisk garanti

Fick du en inbjudan till en SmoothTeam-simulering? Frukta inte! Detta kommer inte att innebära irriterande gruppspel. Simuleringen ger en struktur och ram för evenemanget. Teamet och dess medlemmar beslutar mer i detalj om de ämnen som ska diskuteras och deras djup. Med erfarenheten av tusentals simuleringar vet vi att SmoothTeam är särskilt lämpligt för alla som är frustrerade över påtvingad teamutveckling.

Läs mer om vår skeptiska garanti.